Atleten

Enkele atleten aan het woord

Sander

Benny is niet alleen een top atleet maar ook een prachtig persoon ! Hij staat je altijd klaar met de nodige raad en daad !

Door zijn coaching maakte ik al serieuse stappen in de juiste richting.

Trots om deel uit te maken van de Red Army #TeamFischer

Braam

Zelf zit ik nu van januari 2020 onder Benny zijn coaching. De trainingen die Benny opmaakt zijn op mijn lijf geschreven en voel dak al serieus vooruit ben gegaan op alle gebied (hartslag,tempo,…)

Zelf staat benny altijd klaar met raad en daad over gelijke welke vraag je ook maar stelt.

Trust the proces / trust Benny 💪🏻💪🏻

Kenny

Benny is een Topcoach die zich met hart en ziel inzet voor zijn atleten.

Het is nu reeds mijn 3 de jaargang dat ik met Benny werk, en er is nog steeds progressie zowel op de korte als lange afstanden.

Keep up the good work 👌

Kenneth

Hey ik ben Kenneth Brouckmeersch 40 jaar en een ultraloper.

Ik heb een 3 tal jaar op mezelf getraind maar al snel zat ik op een plateau en maakte ik geen vooruitgang meer. Ik ken Benny al lang en had zeer veel positieve dingen gehoord over zijn manier van coachen. Dus nam ik contact op met Benny en zo is mijn avontuur begonnen bij team Fischer. Na paar weken trainen onder begeleiding van Benny merkte ik al direct een verschil nu iets meer dan een jaar verder heb ik zot veel progressie gemaakt.

Waarom ik Benny zou aanraden als coach ! De coaching is een totaal pakket waar elke loper een nog betere loper kan worden !

Gilles

Gilles, 29, lid sinds 2019

Ik vergeet nooit mijn ontmoeting met Benny. Hij liep de IFF marathon in Ieper, ik was er als journalist voor WTV. We geraakten aan de praat, er ontstond meteen een klik. Ik stond op enkele weken voor mijn 2e marathon, nog onzeker en vol vragen. Kort erna besloten we samen in zee te gaan. Ik was onder de indruk dat zo’n topper een simpele loper als ik wou coachen.

Trainen met Benny deed me vooral geloven in mezelf. Onder Benny’s begeleiding kon ik mijn marathon PR inmiddels met 20 minuten aanscherpen. Ik had 2 jaar geleden nooit durven dromen dat ik nu stilaan op 2u30 mag mikken. Wat een droom zou het zijn mocht dat op een dag lukken! Dankzij Benny mag ik daar in geloven.

Een toverformule heeft Benny (volgens mij) niet. Uiteindelijk moet je je trainingen stuk voor stuk zelf goed afwerken. Maar de resultaten pleiten voor zijn aanpak. De sleutel? Communicatie, geduld en vele kleine stappen. En vergeet vooral niet dat Benny gewoon ook heel veel kennis heeft over het vak. Ik heb het gevoel dat elke training een keuze is en een doel dient. Weten waarmee je bezig bent, of weten dat iémand weet waarmee hij bezig is, geeft je vertrouwen als loper, waardoor je ook groeit!

Tot slot is Benny gewoon ook een hele fijne mens. Ik heb er niet alleen een trainer, maar mag zeggen, ook een echte vriend bij!

Inez

Ik stel me even voor: Inez (37 jaar), getrouwd en een trotse mama van 2 zoons.

Lopen is de laatste 6 jaar echt uitgegroeid tot een passie, een verslaving een must do elke week. Ben nu een jaar trainee bij coach Benny en heb het gevoel dat ik bij Benny inclusief het fantastisch team echt op mijn plaats zit. Benny maakt tijd voor zijn atleten, niveau maakt voor hem niet uit, hij let op de kleine details en volgt je nauw op. Hij heeft van Teamfischer, de ‘Red Army’ echt een hechte groep gemaakt. Ook al ken ik de andere teamgenoten niet persoonlijk, toch voel ik een sterke connectie. Wat mij zo aanspreekt in de manier van trainen is dat Benny altijd perfect weet tot wat ik in staat ben elke training. Er zijn soms intervaltrainingen geweest waarvan ik dacht ‘’dat ga ik niet kunnen’’, en ook al was dat dan pittig ik bracht ze telkens tot een goed eind. Hij weet wanneer er ruimte is voor progressie en we wat harder kunnen trainen, maar hij weet ook wanneer het tijd is om even gas terug te nemen. Volgens mij is dat Benny zijn grote gave, het inschatten van de atleten.

Ik heb op een jaar tijd een enorme progressie gemaakt zonder dat ik het gevoel heb gehad dat ik uitgeput was of geen zin had om te trainen. Kleine stapjes richting een doel, hetgeen ik nu al bereikt heb omdat alles zo vlot gaat en hierdoor alweer een nieuw doel heb. Mij brengt het rust omdat ik weet, Benny weet waar we mee bezig zijn. Ik moet enkel mijn schoenen aantrekken en vertrekken.

#TrustTheProcess #RedArmy #TeamFischer

Christophe

Ik train nu sedert november 2020 bij Benny. Naast mijn enorme progressie (na jaren blessureleed leidde Benny mij op 5 maand tijd naar pijnvrij lopen én een geslaagde eerste marathon!), ben ik nog steeds verwonderd hoe hij ieder van zijn atleten tot in detail kent. Benny is dagelijks persoonlijk bezig met elk van zijn team, dat voel je. Daarnaast is de training hyper flexibel: in geval van last-minute inschrijvingen voor wedstrijden of occasionele pijntjes of ziekte, maakt hij meteen werk van een schemawijziging. Deze zaken zorgen er ook voor dat er een enorme verbondenheid bestaat tussen de leden. Niet alleen gaat de fysieke gezondheid vooruit, maar ook op mentaal vlak (door behalen van mijlpalen en PR’s) en op sociaal vlak is Team Fischer een verrijking.

Thomas

In de zomer 2019 liep ik als voorbereiding op het voetbalseizoen enkele wedstrijden van het Loopcriterium van de Kust mee. Benny liep daar toen de pannen van het dak en dat heeft bij mij een grote indruk nagelaten! Via een wedstrijd van Ik Jeune Mie kwamen we enkele maanden later in contact met elkaar en voor ik het wist, werd ik gecoacht door de persoon naar wie ik in de zomer opkeek.

Ondertussen zijn we bijna anderhalf jaar verder, heb ik beslist om te stoppen met voetballen en me volledig op het lopen te focussen. De progressie die ik ondertussen gemaakt heb, had ik vooraf nooit van durven dromen! Dit allemaal dankzij de persoonlijke aanpak en de gerichte schema’s die Benny wekelijks opstelt.

Door Team Fischer heb ik ondanks corona toch heel veel toffe mensen leren kennen. Iedereen heeft z’n eigen verhaal en doel en dat maakt dit team uniek! Nu de wedstrijden er weer aankomen, kunnen we eindelijk de mooie, rode kledij naar de buitenwereld tonen!

Stieven

Vroeger heb ik altijd gevoetbald net zoals velen van Team Fisher waaronder ook onze coach, Benny. Ik kende hem dus al een tijdje als speler en als scheidsrechter in de zaal. Ook daar was hij een familiemens zoals hij dit ook nu prachtig doet bij Team Fisher. Hij kan als geen ander het team op sleeptouw nemen en staat altijd met raad en daad paraat voor iedereen. Welk team wenst er geen zo’n coach als Benny? Hij zorgt ervoor dat we allemaal ons maximum kunnen verwezenlijken en persoonlijke records kunnen halen! Het is altijd fijn om in een nieuwe sportwereld terecht te komen en er met open armen ontvangen te worden. Nieuwe vrienden krijg je er gratis bij 😉 .

#oneteam#onedream#TeamFisher

Enkele atleten in teamkledij

Andy

Bart

Braam

Christophe

Claudia

David

Dominique

Frederic

Jelle

Kenneth

Kenny

Koen

Kris

Natsja

Pascal

Ruben

Sam

Steven

Stieven

Thomas

Inez

Paul

Gilles

Sander

Steve

Hilde Dosogne

Joris Borgers